Catering

Zapewniamy catering, obsługę konferencji, obiady i posiłki dla pracowników firm oraz bufety pracownicze.
Dbamy, aby surowce spełniały wymogi najwyższej jakości, były naturalne i świeże. Daje nam to pełne prawo gwarantowania doskonałości serwowanego menu.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
W przypadku zamówień i pytań prosimy o kontakt.

Poniżej prezentujemy przykładowe Menu (z podaną gramaturą dla jednej porcji) :

DRÓB

Filet panierowany 120 g
De volaille 120 g
Cordon blue (ser, szynka, musztarda lub ser i brokuy) 120 g
Filet w płatkach kukurydzianych 120 g
Filet z ananasem i żółtym serem 130 g
Filet ze szparagami i żółtym serem 130 g
Filet z pieczarkami i żółtym serem 130 g
Filet w sosie śmietanowo-kurkowym 130 g
Filet ze szpinakiem i serem camembert 120 g
Roladka drobiowa z farszem (pieczarki i papryka) 130 g
Pałeczki ze szparagami 120 g
Szaszłyk 150 g
Gyros z pieczarkami 150 g
Udko 1 szt.
Sznycel 1 szt.
Potrawka (filet gotowany 150g + ryż + sos potrawkowy + marchewka gotowana) 400 g

WOŁOWINA

Rolada 120 g
Zraz 120 g
Stek z polędwicy 120 g
Boeuf strogonow (polędwica wołowa 200g w sosie + kluseczki połfrancuskie) 400 g
Rumsztyk z cebulką 130g
Befsztyk z ananasem 120 g

WIEPRZOWINA

Kotlet schabowy 120 g
Kotlet mielony 120 g
Schab po zbójnicku (przekładany boczkiem z musztardą) 120 g
Schab 3 smaki (kawałki schabu w 3 rożnych przyprawach) 130 g
Kotlet po hetmańsku (z serem i szynką) 130 g
Kotlet po węgiersku (z papryką, szynką i boczkiem) 130 g
Kotlet po poznańsku (w cieście) 120 g
Pieczeń z karkówki 120 g
Karczek pieczony z ziołami 120 g
Szaszłyk 150 g
Sznycel (z jajkiem) 120 g
Zraz mielony z papryką i pieczarkami 120 g
Golonka gotowana 400g/1 szt.
Golonka po bawarsku 400g/1 szt.

RYBY

Panga 120 g
Sola 100 g
Sola w sosie kurkowym 120 g

ZIMNE ZAKĄSKI W GALARECIE

Szparagi w szynce 2 szt.
Pierś kurczaka w maladze 120 g
Galantyna faszerowana 120 g
Schab ze śliwką lub morelą 120 g
Rolada z karkówki 120 g
Rolada drobiowa z żołądkami lub pieczarkami 120 g
Polędwiczki z kurkami 120 g
Indyk z owocami 120 g
Rolada ze schabu z migdałami i serem 120 g

RYBY W GALARECIE

Sandacz 70 g
Rolada z sandacza 80 g
Łosoś 80 g
Pstrąg 80 g
Dorsz z ziołami 80 g
Karp w galarecie 80 g
Rolmops z mintaja 80 g

PRZYSTAWKI

Piersi w sosie słodko-kwaśnym 200 g
Piersi w sosie tzatziki 200 g
Galart drobiowy 2 szt.
Befsztyk tatarski 100 g
Śledź po kaszubsku 100 g
Śledź po wiejsku 100 g
Ryba po grecku 100 g

ZUPY

Rosół z makaronem 250 ml
Barszcz czysty 250 ml
Barszcz z paluszkiem 250 ml
Krem brokułowy 250 ml
Krem kalafiorowy 250 ml
Krem pieczarkowy 250 ml
Krem szparagowy 250 ml
Krem borowikowy 250 ml

SAŁATKI

Grecka 250 g
Wiosenna 250 g
Z kebabem 250 g
Z tuńczykiem 250 g
Jarzynowa 250 g
Kolorowa z brokułami 250 g
Owocowa 250 g
Makaronowa z gyrosem 250 g
Ryżowa z porem 250 g
Bigos 250 g
Bigos cygański 250 g

DODATKI

Frytki 100 g
Kulki ziemniaczane 100 g
Ziemniaczki pieczone 100 g
Ziemniaki 150 g
Pyzy 1 szt.
Kapusta zasmażana 150 g
Kapusta modra na ciepło 150 g
Warzywa gotowane 200 g
Surowki 150 g
Sos pieczeniowy – sosjerka 250 g

SOSY NA ZIMNO

1000 wysp 60 g
Czosnkowy 60 g
Tzatzyki 60 g
Crzanowy 60 g
Musztardowy ostry 60 g
Ketchup 60 g
Musztarda 60 g
Majonez 60 g
Chrzan 60 g

DESERY

Szarlotka z lodami i bitą śmietaną 200 g
Domowy serniczek z sosem malinowym i bitą śmietaną 200 g
Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną 250 g
Brzoskwinie z bitą śmietaną 150 g
Kostka ciasta 150 g
Gałka lodu 1 szt.
Lody waniliowe z sosem czekoladowym podawane z malinami na ciepło 200 g
Kawa 250 ml
Herbata 250 ml



wizualia.com.pl